Au rămas zile numărate, dar nu aveți nici o idee de cadou original? V-ați săturat de cadouri tipice? Deseori se întâmplă să dăruiți niște cadouri neinspirate?

Atunci, venim în ajutor. Am pregătit o listă cu greșelile, pe care le fac de obicei bărbații în alegerea unui cadou potrivit pentru o femeie, după părerea celor ce contează în această ecuație.

Ojă de unghii – banal. Nu știu dacă veți găsi vreo femeie, care ar dori o ojă de unghii în schimbul unui certificat cadou la un salon de frumusețe. Unde îți poți face și manichiură și coafură și pedichiură etc. Salonul To be Queen este tocmai potrivit pentru asemenea proceduri, unde găsești nu numai calitate ci și o ambianță deosebit de plăcută.

Majoritatea ar accepta și ar prefera un cadou util unuia frumos, dar care peste câteva zile îl vom arunca în cutia pentru bijuterii. Brățara Fitness poate nu numai să calculeze pașii și caloriile arse în timpul sportului ci și e o alarmă, care sigur te va trezi dimineața și care îți mai calculează și cât de eficient a fost somnul tău. Accesați site-ul Darwin pentru a găsi nu numai prețul, ci și un review foarte interesant despre Smart Band.

De ce mulți oameni mai cred că o cană personalizată e cel mai original cadou? Să știți că-i lipsit de gust, așa gen de cadouri erau actuale în secolul trecut. Ca și în cazurile anterioare, schimbăm frumosul pe util. Cum ar fi să schimbăm cana ultramega originală pe ceva la fel de original, dar mai util, cum ar fi sticla My bottle sau bunăoară un termos? Dacă totuși v-ați decis să dăruiți ceva neobișnuit puteți găsi aici sticle My bottle atât originale cât și calitative.

Voi ce ați accepta, un buchet tipic, care în 3 zile se va ofili aruncînd astfel la gunoi între 300-600 de lei, sau un buchet de vitamine? Ar fi logic și evident nu? E un fel de kombo, sănătos și frumos. Dacă vreți să optați pentru un kombo, accesați pagina de facebook a Nataliei Peredelcu aici.

De această dată, cred că și bărbații sunt de aceeași părere. Fiecare ar fi vrut să-și vadă femeia mai senzuală și gingașă. Tot așa și genul frumos ar fi vrut să devină mai sexi și deosebite pentru bărbații săi. Dorința voastră poate fi îndeplinită de Nicoleta Munteanu , care coase fiecare bralettă cu dragoste și pasiune. Nu în zadar brandul ei se numește Love and Passion Lingerie, nu? În caz că n-aveți destul timp pentru a comanda lenjerie personalizată și aveți nevoie urgent de un cadou deosebit, puteți opta pentru lenjeriile care sunt în stoc la Intimo, la fel handmade și create cu drag.

Șamponul – util, dar nu prea frumos. E o aluzie că avem nevoie de un șampon mai bun? Sigur că nu, dar cadoul va fi interpretat în așa mod. Pentru a evita astfel de întrebări, optați pentru un aparat de styling pentru păr. Important! Fiți atenți la calitatea produsului, informați-vă înainte de a cumpăra despre punctele forte, care trebuie să fie prezente la un astfel de produs. Dacă vreți să nimeriți deodată, vă sugerăm să optați pentru marca Remington

Poate și este costisitor, dar își merită banii. Uneori este de ajuns o sesiune foto pentru a aduce mai multă dragoste și pasiune în relații. Însăși acest proces poate să trezească emoțiile uitate de ceva timp. Plus la toate mai aveți o amintire, care nu vă va lasă să uitați de adevărata relație, pe care o aveți. Ion Ples – cel care ar putea să regenereze aceste emoții prin intermediul fotografiilor sale geniale.

În comparație cu o cana personalizată, portretul este un cadou foarte neobișnuit. Dacă privim lucrurile real, tema portretului în creion este deja epuizată. Dacă vreți să vă uimiți jumătatea – transformați-o în Super Woman cu ajutorul băieților de la 131 Team, care prin intermediul portretelor cartoon vă vor aduce mult zâmbet pe față.

Hainele – cadou, sigur că-i o idee foarte bună, dar nu mereu ajungem să alegem puloverul, cămașa sau rochia perfectă. Pentru a evita astfel de probleme, alegeți haine pentru cupluri, cel puțin dacă nu-i va fi pe plac, nu va fi singura, care va trebui să poarte așa ciudățenie. Apropo, uitați de puloverele, cămășile, tricourile care au inscripții gen: ”Eu sunt cu el”, ”My queen” etc., aceasta tot este un subiect epuizat și kitch. Dacă totuși doriți să vă marcați, precum sunteți împreună, optați mai bine pentru haine de aceeași textură și culoare, precum cămășile de la Cotton.

Noi tot suntem de părerea, că de a petrece orice sărbătoare împreună este mai deosebit decât orice cadou. Lista a fost făcut în caz dacă cina romantică cu lumânări și șampanie nu a fost de ajuns.

Vezi și 7 SUGESTII DE CADOU PENTRU FEMEILE, CARE MEREU DĂRUIESC CIORAPI, ȘAMPOANE SAU GEL DE DUŞ.