O culoare revitalizantă şi proaspătă, Greenery (PANTONE 15-0343) este culoarea anului 2017 şi reprezintă simbolul unor noi începuturi.


Greenery este o nuanţă proaspată şi picantă de galben-verde care evocă primele zile de primăvară când verdeaţa naturii învie şi se reînnoieşte. Atributele fortifiante ale culorii anului 2017  invită pe toţi cei care sunt în pas cu moda să ia “o respiraţie adâncă, oxigenată şi revigorantă” de greenery în garderoba sa, atât în cea feminină, cât şi cea masculină.
pantone

Greenery este o culoare naturală neutră, cu cât oamenii sunt mai implicaţi în viaţa modernă, cu atât au o dorinţă mai mare de a se cufunda în frumuseţea intrinsecă a lumii naturale.
O constantă la periferie, Greenery  este o nuanţă omniprezentă în întrega lume, o nuanţă „trans-sezonieră” care se poate combina cu mai multe culori, fiind asociată cu cele neutre, luminoase, culori mai profunde, pasteluri şi chiar metalice. Aceste palete de culori traversează cu uşurinţă moda, frumuseţea, produsele şi aplicaţiile de design grafic şi desigur accentele  designului interior.

verdeeeeeepantone_color_of_the_year_2017_greeneryverdeee
1bf7dea5fc6409b4082e8b6819a6104d

Autor: Rebeja Sanda
Sursă foto:  Pinterest.com