Acum că toamna e deja aici în toată puterea cuvântului, e momentul perfect ca să organizezi o mică revoluție în garderobă și să te înarmezi bine pentru schimbarea ce urmează. Sigur că sunt și piese vestimentare pe care le porți indiferent de anotimp, pe când unele dintre ele ești nevoită să le lași în dulap până când temperatura de afară nu te lasă să le porți. Chiar dacă ne lipsesc cu desăvârșire pantalonii scurți și top-urile cu umerii goi, suntem la  fel de încântați de ideea că acum putem purta acele piese de toamnă favorite, dar și investi în unele noi.

Îți prezintăm o listă cu mai multe piese vestimentare care îți poate veni în ajutor în caz că te-ai decis și tu să-ți reinventezi garderoba.

UITĂ DE PANTALONII SCURȚI ȘI PĂSTREAZĂ FUSTELE DIN DENIM


Spre deosebire de o pereche de pantaloni scurți, fustele din denim se lasă ușor combinate cu un pulover sau un palton pentru a le adapta anotimpului rece.

UITĂ DE SANDALE ȘI PĂSTREAZĂ GHETELE


Fiind la fel de comode ca și ghetele, sandalele sînt nevoite să aștepte vara viitoare, pe când ghetele le poți purta anul întreg. Le poți asorta începând cu fuste și terminând cu paltoane, perechea preferată de blugi sau rochia îndrăgită.

UITĂ DE ARTICOLELE DIN PÂNZĂ ȘI PĂSTREAZĂ-LE PE CELE DIN CATIFEA


În timp ce mulți dintre noi au și reușit deja să poarte bluzele din catifea pe timp de vară, unii abia adoptă acest nou trend care a devenit ,,autumn’s biggest trend in summer”

UITĂ DE GENȚILE ÎMPLETITE DE VARĂ ȘI PĂSTREAZĂ-LE PE CELE DIN PIELE, BINE ACCENTUATE


Dacă cu greu te lași convinsă să-ți părăsești pe timp de toamnă și iarnă gențile care te-au însoțit mai toată vara, știm și care e motivul. Pentru că gențile de vară, adie a vară. De aceea, le poți păstra pe cele mai clasice pentru ca să nu te simți singură de tot și să le poți asorta mai bine cu puloverele și perechea de blugi.

sursă poze: pinterest.com