După ce două dintre cele mai faimoase surori, Kendall și Kylie Jenner, au anunțat lansarea unei linii de costume de baie pentru Topshop cu aproximativ o lună în urmă, am văzut acum, un mic teaser cu fotografii oficiale ale noii colecții care le publicaseră pe Instagram.

Primele lor colecții împreună s-au bucurat de succesul unui stoc epuizat pe plan internațional, și ne așteptăm la același succes și în cadrul noii colaborări. Cu neopren luminos și logo-uri interesante, elemente metalice și printuri de leopard alături de decupaje detaliate, noile costumele de baie constituie un pachet de elemente în tendințe.

Ne-au inspirat rădăcinile noastre din California. Am vrut că nouă colecție să captureze atmosferă de pe plajă din LA pe timp de vară, dar în același timp să ne punem amprenta asupra acestei viziuni„, au declarat cele două. Kylie a explicat, de asemenea, că aceste costume de baie reflectă și gusturile foarte similare pe care ea și sora ei le au în materie de stil și modă. „Chiar dacă eu și Kendall avem stiluri diferite, avem de fapt gusturi foarte asemănătoare„, a spus ea.

Cele două vedete și-au folosit conturile personale din rețelele de socializare, precum și contul oficial Kendall + Kylie, pentru a ne arăta câteva modele care sunt, bineînțeles, foarte coerente cu stilurile atent conturate ale fetelor. Modelele ce le poartă creațiile sunt chiar ele, iar Kendall poartă un costum de baie alb din două piese, în timp ce Kylie apare intr-un costum întreg foarte sexy în auriu și negru, pentru ca mai apoi să dezvăluie unul în galben neon cu accente sport. În conformitate cu descrierile pozelor , colecția e disponibilă începând cu data de 9 iunie.