Seara de 7 iunie a fost una plină de stil și culoare și asta, deoarece 11 designeri autohtoni și-au etalat noile colecții de vară la un eveniment marca din Inimă “Fashion Soiree”. Ceea ce a făcut seara mai specială a fost  defilarea politicienilor, persoanelor publice, oameni de afaceri, artiști și jurnaliști. Evenimentul de comunitate a fost organizat de Asociația Patronală a Industriei Ușoare din Moldova (APIUS) cu susținerea partenerului strategic : Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.

Profesioniştii în materie de modă ne îndeamnă să purtăm în această vară haine vaporoase în culori deschise. Nu înainte, însă de a ne identifica propriul stil.

Brandurile prezente la acest eveniment au fost Georgette, Ionel, Julia Allert, Creme Brulee, Katea Gri, Divero, L’ame de femme, Ludmila Storojuc, Eho, Alina Bradu și Vivi Art Boutique.

sanda

 

Sanda Diviricean a declarant pentru LOOKZ.MD : “Bineînțeles că este loc pentru mai bine, întotdeauna este, dar cel puțin eu sunt bucuroasă că oamenii încearcă să muncească, să creeze și asta este cel mai important”

 

conac

 

La eveniment a fost prezentă și fashion bloggerul Gabi Conac stabilită de ceva vreme în Canada:“Eu cred că designerii autohtoni trebuie să se orienteze și pe ceea ce se poartă în afara țării nu doar în Moldova. Proiectul din Inimă face niște pași foarte importanți, dar aș vrea să văd  o inițiativă de a ne lărgi și mai mult pe piețele din afară, m-aș bucura să văd un show room marca din Inimă și la București.”

 

Reporter: Adriana Rotaru