Din an în an, denimul este tot mai întrebat și stă ferm în topul preferințelor. Indiferent de tendințele în materie de modă, acesta poate fi purtat cu ușurință indiferent de stilul abordat. Însă, pentru a aduce și un surplus de culoare și originalitate, denimul a început să capete o nouă formă fiind personalizat prin pictura manuală.

Noul trend i-a cucerit și pe cei de-acasă, inspirându-i să facă adevărate minunății pe blugi, cămăși, pantalonu scurți și alte piese vestimentare din denim. 

Mai nou, magazinul Aridon și-a propus să-și încânte clienții cu un astfel de cadou. Acum, în data de 9, 13 și 14 mai, în magazinul Aridon Mall primești personalizare gratuită sub formă de pictură manuală la fiecare piesă din denim procurată. Pictorii din cadrul proiectului “Customize your denim” vor fi la discreția fiecăruia și vă vor face adevărate arte pe hainele voastre.

Deci, nu-ți rămâne decât să dai culoare și aspirație garderobei tale, fiind deajuns să-ți personalizezi cu plăcere hainele în centrul comercial Shopping MallDova, și nu doar.

Iar până te decizi, iată câteva lucrări impresionante:

Autor: REBEJA Sanda