Pentru unele dintre tinere, când trec de la un sezon la altul, le este foarte greu să își dea seama ce mai este în vogă. Cu siguranță foarte multe fashioniste sunt în dilemă, gândindu-se la ce trebuie să poarte în această primăvară.

Talentata bloggeriță de la noi, Vlada Cotorobai, vă oferă câteva sfaturi PROASPETE despre piesele MUST HAVE ale acestui sezon. Primăvara înseamnă ceva nou, uite că acest lucru nu prea se referă la garderobele voastre, Vlada vă propune piese esențiale și pe care cu siguranță le-ați mai purtat. Iată care sunt acestea:

1. Jacketa din Denim – fie ea cu aplicații sau fară este o piesă versatilă care poate fi combinată în o mulțime de moduri posibile, este practică si stilată. Gucci a fost cel care a dat startul acestui Trend și mi se pare o idee superbă. Cei care dețin o geaca de blugi vintage pot sa se considere norocoși.


2. Colanții plasă – sunt un must în această primăvară, dar cu siguranța acest Trend nu toți il înțeleg. Trebuie sa fii destul de curajoasă pentru a-l adopta în ținute și trebuie sa fii foarte atentă pentru a nu-l duce la extrem. După părerea mea, cu o pereche de blugi boyfriend decupați se va potrivi superb.3. Cămașă de tip rochie
– este la fel în Trend și anul acesta. Cămașa de tip rochie este o piesă comodă și stilată pentru fetele care întâlnesc des situația “nu mai știu ce să îmbrac”. Eu optez pentru una mai puțin banală, poate chiar cu umerii goi, sau de ce nu, o îmbrac invers, butonii fiind în spate. Trebuie să mai ieșim puțin din tipare.

4. Topurile cu broderii florale – sunt foarte simpatice și foarte stilate. Daca tot e primăvara de ce să nu profităm din plin de ea?