Blugii mereu au fost în topul preferințelor, atât a femeilor, cât și a bărbaților. Practici, comozi și stilați, aceștia pot fi combinați la orice ținută dacă știi cum să-i alegi corect, iar pentru a fi în pas cu noile tendințe, am pregătit cele mai întrebate modelele de blugi care se poartă în 2017.

* * *

Blugi din material rigid

Blugii din material rigid revin în topul preferințelor datorită aspectului vintage, fiind foarte comozi și stilați.
Optează pentru nuanțe mai deschise dacă dorești să obții un look deosebit!

PETITE MOTO Vintage Mom Jeans Más:

Jeanși cu aspect uzat

Tăiturile masive și zonele care par uzate sunt și acest an în trend. Astfel de blugi pot fi boyfrind, cât și skinny, aspectul fiind în ambele cazuri unul deosebit.


Modelele cu aplicații și broderii
Mult timp, aplicațiile au fost excluse și s-a optat mai mult pentru simplitate, însă în 2017 acestea revin și au o prioritate, punând în valoare ținuta pentru care optezi.
Floral embroidered straight leg jeans, in a mid rise? No denim hoarders collection is complete without these beauties. #Topshop.:
Blugi albi sau culori nude
Dacă vorbim despre blugi, atunci nu ne referim doar la denim, dar și la stofe albe sau nude. Modelele date sunt perfecte pentru sezonul cald și te ajută să ieși cu stil din zona ta de confort. Optează pentru o stofă calitativă și ai grijă când și unde îmbraci acești blugi.

Blugi scurtați fără tiv

Blugii scurtați neglijent și franjurile sunt un alt trend al anului 2017 ce definesc look-ul relaxat și modern de care ai mereu nevoie. Astfel de blugi îi poți purta atât în stil sport, cât și clasic, dacă ai o imaginație bogată sau te inspiri din careva surse.

Dust off your fishnets and take out your distressed denim—this trend is In.:

Autor: Rebeja Sanda