Shopping MallDova – centrul modei din capitală, a organizat recent un fashion talk al sezonului – „Mall of Fame”, ediția a 4-a, cu genericul “Mai aproape de tine”. Mall of Fame este o întîlnire cu reprezentantele sexului frumos pasionate de modă și tot ceeea ce ține de vestimentație.

Invitatele evenimentului au avut ocazia să analizeze ținute Business, Plus Size, Black Tie, de seară și cocktail. Ochii publicului au fost atrași când pe scenă au defilat mamici cu fiicele lor în ținute Like mother, like daughter. Fashionistele au aflat care sunt culorile must-have ale anului, dar și despre importanța unui dress code. Iar cireașa de pe tort a evenimentului a fost oaspetele de onoare, designerul român, cunoscut în toată lumea – Cătălin Botezatu. Publicul a avut marea ocazie de a oferi întrebări faimosului designer și de a primi sfaturi.  Mai multe detalii despre fashion talk ne-a oferit Natalia Rogovski – Director Marketing și PR Shopping Malldova, aflați cu ce ne vor surprinde organizatorii la edițiile următoare: „  Mall of Fame este evenimentul care se desfășoară cu adevărat de doua ori pe an și are un dublu scop, primul este de a prezenta ținutele care pot fi găsite în magazinele Shopping MallDova și al doilea scop este valoarea pe care intenționăm să o aducem în tot ceea ce înseamnă cultura vestimentară.
Organizarea acestui eveniment presupune un proces de lucru complex. Întreaga echipă de marketing a centrului comercial Shopping MallDova se ocupă de toate etapele organizatorice, liste cu invitați, cadouri, detalii tehnice. Speră că cu cât mai multe ediții vom organiza, cu atât va fi mai bine. Nu putem spune o cifră exactă acum,dar cert este că ne dorim o ascensiune consecutivă.
Fiecare ediție se va deosebi de cealaltă cu ceva nou, invitat special nou, blocuri de discuție diferite și evident, tendințe noi.

A devenit deja o tradiție ca bloggerițele din capitală să fie printre primele invitate, care mereu rămân plăcut surprinse de organizarea evenimentului lăsând de fiecare dată un feedback pozitiv. Vlada Cotorobai ne-a relatat impresile ei despre fashion talk: „Sunt bucuroasă că am avut ocazia să particip la a IV-a ediție a evenimentului “Mall of fame”. De fiecare dată revin cu drag și mereu dornică de a afla ce surprize ne-au pregătit echipa Shopping Malldova. Cu siguranță, acestă ediție a fost una specială, am văzut multă lume frumoasă și stilată, am aflat care sunt tendințele anului 2017 în materie de gamă cromatică, am apreciat discursul invitatului special Cătălin Botezatu și a fost plăcut sa ascultăm și o părere masculină asupra modei feminine. A fost o seara frumoasa!”Următoarea ediție Mall of Fame va fi organizată în toamna anului 2017.