Cuplurile stylish de la Hollywood fac senzație de fiecare dată când apar pe covorul roșu. Stilul vestimentar impecabil, chipurile angelice , eleganță și rafinament sunt atuurile care desemnează aceste cupluri ca fiind spectaculoase.  Iată care sunt cele mai stylish perechi ale momentului:

Kanye West şi Kim Kardashian

Ceea ce este deosebit de atrăgător la acest cuplu este atitudinea cu care își poartă piesele vestimentarea. Dar, look-urile impecabile ar fi imposibil de creat dacă vedetele nu ar apela de fiecare dată la cele mai reunumite case de modă precum: Balmain, Givenchy, Valentino, Saint Laurent, Haider Ackermann and Bottega Venetta. Stilul lui Kim s-a îmbunătăţit vizibil de când s-a îndrăgostit de Kanye, el fiind un mare consumator de modă.

Beyoncé şi Jay Z

Regina și Regele muzicii formează cuplul perfect care uimește la orice apariție.

David si Victoria Beckham 

Soții Beckham, sunt printre cele mai elegante cupluri din lume, fiind visul oricărui designer să îi îmbrace pe cei doi britanici. Victoria Beckham, fosta cântăreață în grupul pop Spice Girls, s-a orientat în ultimii ani către modă.

Rosie Huntington-Whiteley si Jason Statham

Unul dintre cei mai atrăgători bărbați în costum  și un alt înger Victoria’s Secret,  demonstrează că cele mai stilate cupluri celebre atrag, în primul rând, prin atitudine.

Bella Hadid și The Weeknd

Cei doi arată perfect indiferent de stilul pe care-l adoptă și toate astea se datorează faptului că între ei există ceva special chiar și în materie de modă. Astfel, Bella îl completează pe Abel și el la rândul său o face pentru ea.

sursă poze:www.pinterest.com