Tindem spre vest, și această tendință este însoțită de multe ori și de preluarea unor sărbători și tradiții din spațiul respectiv. Așa e și cu Halloween-ul. Vrem s-arătăm ca ei și de cele mai multe ori – nu ne reușește. Ne pomenim cu surori medicale și Jokeri peste tot împrejur, cu ținute kitch de proastă calitate, care mai sunt dizolvați periodic de câte-un Vendetta sau vrăjitoare.
Găsiți mai jos câteva idei, care să vă inspire spre ținute originale:

Medusa Gorgona

Vrei să-i „împietrești” pe toți cu o ținută originală? Atunci asta e alegerea potrivită. Deși poate părea complicat, este destul de simplu să te-alegi cu o coafură plină de șerpișori și o privire glacială capabilă să te-mpietrească.

Cheshire Cat

Definitiv, unul dintre personajele preferate ale tuturor. Dacă vrei să-i uimești pe toți cu un look intens, înarmează-te cu câteva periuțe, culori aprinse și răbdare. După, nu-ți rămîne nimic decît să zâmbești și să clipești des și drăguț, pentru a-i lăsa pe toți să savureze zâmbetul tău 34 de colți din 32.

Demon moon elf    
Mulți dintre noi sunt pasionați de mistic și fantastic. Următorul tutorial te va ajuta să obții un make-up enigmatic, care să zugrăvească imaginea unui elf demonic.

Samsung Note 7

Trebuie să zbori undeva de Halloween? Atunci asta e alegerea perfectă! Fii sigur că vei speria tot echipajul și pasagerii de la bordul aeronavei. Definitiv, ăsta-i cel mai înspăimântător costum din lista noastră.

White walker din „Urzeala Tronurilor”

Regele Nopții – un costum care va aduce un pic din cel mai legendar serial al tuturor timpurilor și la petrecerea voastră.

Maleficent

Puțini vor putea depăși prestația Angelinei Jolie în acest rol, însă, găsiți mai jos un tutorial care să vă ajute să arătați asemeni vrăjitoarei Maleficent. 


Pălărierul Nebun

Dacă amicii îți spun întruna că ești nebun sau eventual „debil”, asta e alegerea potrivită. Justifică-le părerea cu o ieșire excentrică. Asigură-te că găsești un joben mai ponosit, și voila: o să transformi petrecerea într-o ședere nebunatică la o ceașcă de ceai.

Regina Ravenna

Orice grup are nevoie de un conducător. Simți că ești lider? Ai cîteodată apucături diabolice? Atunci nu ezita să urmărești tutorialul de mai jos. Printr-un asemenea look delicat, dar înspăimîntător în același timp, o să atragi cu siguranță atenția și vei deveni nucleul distracției, mai ales dacă ești un băiat.

Important! Dacă nu vrei să ai același costum ca fiecare al 2-lea om, înainte de a ieși din casă ai grijă să nu te pomenești cu un oufit gen Harley Queen!