Sandale cu șosete este unul dintre cele mai populare trenduri ale sezonului. Iar dacă încă îți este greu să renunți la garderoba de vară, tendința aceasta te va ajuta să combini piesele preferate din sezonul cald cu cele mai cozy elemente din șifonierul tău.

Optează pentru o pereche de sandale cu toc ușor conic, dar subțire și cu barete, inspirat de designul anilor ’40 și o pereche de șosete din lycra într-o nuanță complementară celei sandalelor.Un efect deosebit obții dacă lași finețea ciorapului să creeze câteva cute în jurul gleznei. Poți purta și o pereche de sandale cu talpă din lemn și toc gros cu o pereche de ciorapi cu aplicații din mărgele.

GUCCI

Prada demonstrează una dintre cele mai speciale variante de sandale cu șosete. Opteză pentru o pereche de sandale cu barete late și o pereche de șosete groase, dintr-un bumbac fin.

inim

PRADA

prada-shs-f16-006-681x1024

Dacă îți dorești să porți sandalele tale preferate cu o pereche de șosete sport, construiește un look cool și fresh cu ajutorul unei perechi de boyfriend jeans, o cămașă masculină lejeră și un cardigan colorat. Poți purta o curea în talie sau o geantă cu baretă lungă.

GUCCI

sursă poze: www.pinterest.com