Zéphyr  este o marcă de haine made in Moldova care și-a facut debutul în aprilie, anul curent. Recent, ei au prezentat colecția toamnă-iarnă 2016, cu genericul  “Autumnal Powder”. Pornind de la tendințele acestei toamne, Zéphyr pledează pentru un stil pivotant retro: stofă ecosez, culottes, neck bow-uri și rochii midi. Pentru mai multe detalii am contactat-o pe Nathalie Bescorovalnîi – fondatoarea acestei mărci:

zephyr-colectie-noua-22

“S-ar părea ca denumirea colecției sună un pic bacovian, în realitate, ramânem pe aceeași undă de valori Zéphyr: culoare, accent și feminitate. Aș asocia colecția cu un latte fierbinte băut în timpul unei promenade pe fundalul unui “Swinging London”, un termen des întâlnit în moda anilor ’60. “

zephyr-colectie-noua-1

“Colecția noastră conține costume din 2 piese, rochii vintage, pantaloni de tip culottes, și multe alte piese reprezentative pentru sezonul rece. Ele pot fi combinate ușor atât cu pantofii cu toc, cât și cu încălțămintea cu accente masculine: oxfords, brogues, botine.”

zephyr-colectie-noua-3

”Am selectat doar stofe naturale, care sunt deosebite atât prin gama lor cromatică, cât și prin comoditate.”

zephyr-colectie-noua

“Nu am putut renunța la tradiționalul baby-blue, deoarece este o culoare oarecum reprezentativă pentru Zéphyr.“

zephyr-colectie-noua-5

“Fiecare piesă inspiră o doză de aer vintage și ne duce cu gândul la străzile londoneze.”

Dacă sunteți curioase și doriți să vă reînnoiți garderoba cu articole care vă vor scoate din anonimat, accesați pagina de Facebook / Instagram a mărcii Zéphyr.

Foto: www.gabrielabugaian.com