Fie că îți place sau nu de ea, este clar că Kim Kardashian este o femeie de succes. Atunci când nu filmează pentru emisiunea „Keeping Up With The Kardashians”, creează propria linie de haine, pozează pentru copertele celor mai cunoscute reviste sau lansează cărți. În plus, crește doi copii.

Însă, Kim nu vrea să se oprească aici! În cadrul unui interviu pe care l-a acordat publicației americane Wonderland, ea a mărturisit că vrea să facă facultatea de Drept.
„Dacă voi avea mai mult timp liber, aș vrea să dau la drept, ar fi ceva ce aș putea face când voi înainta în vârstă”  , afirmă Kim Kardashian.

landscape_nrm_1429898929-kim_kardashian_speaking_at_the_vairety_power_of_women_new_york_show_presented_by_lifetime

Tatăl lui Kim, Robert, a absolvit University of San Diego School of Law și s-a ocupat de unul dintre cele mai importante cazuri din Statele Unite din ultimul secol, cel al lui O. J. Simpson.
„Mereu am fost atrasă de lucrurile morbide. Când tata lucra în calitate de avocat la cazul lui O.J., obișnuiam să mă uit prin notițele sale și îmi doream să fac și eu asta.”

Kim adaugă că emisiunile despre criminologie sunt preferatele ei.
„Sunt singurele la care mă uit. Îmi place mult `Making A Murderer`. ”
De asemenea, spune că și-ar dori ca North și Saint (copiii săi) să lucreze în acest domeniu pentru a opri criminalitatea socială.

%d0%bd%d0%be%d0%b2%d1%8b%d0%b9-%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%bb%d0%b0%d0%b6

Autor: Rebeja Sanda
Sursă foto: twitter.com/kimkardashian