Moda este o doamnă cu caracter, dar dacă știi s-o „îmblînzești”, vei fi mereu la braț cu frumosul și bunul gust. Mulți designeri cunosc demult principiul dat.

Vă îndoiți? Convingeți-vă singuri.

Pantalonii evazați.

Simbolul anilor  ’70 apare din nou în cursa modei. Pantalonii evazați au început să apară în multe colecții ale diferitor designeri. Aceștia arată strălucitor în tonuri de galben, gri sau maro. Gama completă a culorilor tomnatice. Pantalonii alungesc vizual picioarele și se potrivesc cu orice cămașă și sacou. Materialele moi și pufoase – mătase, cașmir – îți subliniază frumos și elegant silueta.

 

 

Top-urile de lenjerie.

Timpul cînd top-urile erau doar lenjerie de noapte, au trecut. La începutul anilor ’90, datorită Gianni Versace stilul de lenjerie a revenit pe podium și de atunci sunt în lista tendințelor actuale. Colecțiile designerilor contemporani includ nu numai costumele care amintesc pijamalele, dar și unele ținute mai îndrăznețe, combinații seducătoare. În această toamnă este recomandat să asortăm top-urile pe bretele subțiri cu fustele clasice. Ținuta va arăta destul de atrăgător și sexy.

Paltonul-pardesiu.

Toamna este un anotimp minuanat. O plimbare în parc, pe o alee îți oferă posibilitatea să admiri natura deosebită a acestui sezon. Și ca să nu uităm de stil și confort, ideal pentru aceste plimbări este paltonul-pardesiu. Aici culoarea și detaliile contează. O piesă vestimentară elegantă și feminină. Chiar foarte indispensabilă pentru această toamnă!

 

Fuste evazate pînă la genunchi.

Stilul retro a capturat din nou podiumurile, fustele trapezate sunt peste tot. Modelele de toamnă sunt de regulă din materiale mai groase și culori într-o singură nuanță – albastru închis, verde închis sau chiar roșu. În loc de print poate fi o linie clasică sau carouri.

 

Puloverul supradimensionat.

Îmbrăcămintea casual a fost mereu populară. Astăzi, nimic nu s-a schimbat. Designerii încearcă în orice mod să ne surprindă și monitorizează cu atenție calitatea produselor sale. O experimentare a acestui sezon, cu tendințe a anilor ’90 aduse în zilele noastre, este puloverul supradimensionat, cu inscripții neobișnuite, gros, original și foarte călduros.

 

Rochii în carouri.

Unele lucruri în lumea asta sunt constante, la fel și cu printul în carouri. La timpul lor erau purtate in Roma Antică și de samurai în Japonia. Este ceva universal și poate fi purtată de oricine. Anume pe acest fact au decis să  “joace” designerii de azi, iar ca rezultat au obținut o tendință de top, minunată pentru toamnă.

 

 

sursa foto: pinterest.com