Tendințele modei se schimbă atât de des, încât abia reușești să combini corect și conform tendințelor hainele. Am cules 7 cele mai trendy culori ale sezonului toamnă/iarnă – 2016.  Purtați cu îndrăzneală cele mai aprinse nuanțe – cu ele vă este garantată admirația tuturor.

Verde – smarald

Culorile albastre – verzi închise și nuanțele sale –  de la smarald până la turcoaz – cu siguranță reprezintă unele dintre principalele culori al sezonului toamnă – iarnă – 2016. Nobile, scumpe, luxoasele culori nu pot să nu trezească entuziasm și dragoste oricărei fashioniste. Optați pentru stofă grea, pentru a accentua profunzimea acestei culori.

culori-toamna-2016

Roz pal – pudrat

Finețea rozului pal reprezintă simbolul feminității și eleganței. Combinați-l cu alb, bordeaux, negru sau chiar verde – închis. În caz că optați pentru așa culoare a stofei, veți accentua eleganța și finețea outfitului.

  roz-pal-culoare-toamna

Albastru aristocrat

Deosebit de avantajos se privesc articolele din blană și piele de culoarea albastru – închis. Nu vei regreta, dacă vei alege vreo geacă sau palton de o culoare regală, precum e albastru. Combinațiile cu alb, portocaliu și negru sunt cele mai potrivite pentru așa ton.

   blue-aristocratic-autumn

Bordeaux

Deseori, această nuanță este numită diferit: Marsala, burgundy. De subliniat că această culoare este universală. Vei arăta solid și impecabil și la oficiu, dar și la o cină romantică.

  marsala-autumn

 

Toate nuanțele portocaliului

Probabil nu vom exagera, dacă zicem că portocaliul și toate numeroasele sale nuanțe – de la portocaliu la chihlimbar – reprezintă must have-ul acestui sezon. Combinați portocaliul cu negru, alb și bej. Astfel vei deveni impecabilă în această toamnă.                  orange-autumn-2016

Mov și Magenta

Treptat, nuanța movului trece pe background-ul industriei modei. Cu toate acestea, nu neglija complet această culoare –  cel mai perfect ar fi să o combinați cu alte nuanțe trendy sau să alegeți accesoriile de culoare magenta (genți, portmonee, căciuli).

 purple-autumn-2016

Albastru regal

Albastrul regal precum și nuanțele electrice și ultramarin sunt în topul tendințelor culorilor în acest sezon.  Astfel ele atrag cel mai multă atenție. Pe lângă o domnișoară cu un palton de o asemenea nuanță e imposibil de trecut.

 royal-blue

sursa poze: pinterest.com