Să fii o femeie cu bustul mic este un dar și o pacoste. Chiar dacă vă puteți bucura de varietatea de haine la care fetele cu pieptul mai mare nu au acces, trebuie stabilite niște limite. Cheia este să arăți o latură fină și feminină a corpului și să evidențiezi părțile cu care te mîndrești. Mai jos avem niște sugestii privind felul în care vă puteți îmbrăca dacă aveți sînii mici.

Alăturați-vă nebuniei crop top

14009784_642123045962564_2102248541_n

Nu e nimic mai convenient decît o mică distragere a atenției, iar crop topurile știu cum să facă asta. Dezvăluind pîntecele, ne luăm ochii de la pieptul mic și ne focusăm pe abdomenul plat și tonifiat.

Puterea culorilor

pieptul mic 2

Fetele pieptoase au o limită foarte restrînsă cînd vine vorba de culori. Avînd în vedere că nu își doresc să scoată în evidență sînii și mai mult, ele aleg culori întunecate pentru partea de sus. Dar în cazul tău, cerul e limita în domeniul culorilor. Alege luminos, intens și jucăuș – fiecare nuanță va arăta minunat! În orice caz, stai departe de culorile închise, întrucît acestea în cazul respectiv, poate să facă pieptul să arate și mai mic.

Scoate centura din dulap

Pieptul mic 1

Centurile sunt niște accesorii care nu ar trebui să lipsească din garderoba unei fete. Pentru o domnișoară cu pieptul mai mic, accesorizarea ținutei cu o curea la talie, oferă corpului iluzia de formă clepsidră, ceea ce va face din micul complex o armonizare plăcută a formelor.

În același timp, vă recomandăm să stați departe de topurile oversize, decolteurile în formă de inimă și topurile bandeau, care nu vor face altceva decît să vă accentueze complexul.

pieptul mic 3

Autor: Maxim Adriana
sursa foto: pinterest.com