Suntem în plină vară și cu toate că termometrele arată mai mult de 30°C, fashionistele din toată țara doresc să arate bine și să fie în pas cu ultimele tendințe în materie de modă. Puteți urmări în continuare 10 tendințe pe care nu trebuie să le ratați în această vară!

  1. Fusta midi

De câțiva ani, fusta midi se clasează în topul must-have al doamnelor și domnișoarelor din toată lumea. Poate fi asortată atât cu pantofi cu toc, cât și cu ghete sau balerini, acest lucru oferindu-i o practicitate deosebită.

fusta midi

  1. Fusta mini din denim

Fustele mini din denim oferă aerul rebel al anilor ’90. Ele pot fi purtate atât cu pantofi cu toc, cât și cu adidași.

fusta denim 

  1. Ochelarii Christian Dior

Ochelarii Christian Dior sunt una dintre cele mai în vogă accesorii ale acestui an. Se potrivesc aproape tuturor formelor ale feței și cu siguranță scot orice ținută din anonimat.

ochelari dior

  1. Dungile orizontale

Dungile orizontale sunt o tendință riscantă pentru deținătoarele formelor voluptoase, însă accesorizate corect, vor atrage atenția doar asupra părților avantajoase ale corpului.

linii orizontale

  1. Spatele decupat

Există sute de modele de rochii și topuri cu spatele decupat. Avantajul acestei tendințe, este că se poate alege tipul de decupaje potrivit oricărei siluete și se pot ascunde după caz unele defecte.

 spetele gol

  1. Umerii goi

Ținutele cu umerii goi oferă feminitate și seducție oricărei doamne sau domnișoare. De asemenea, amintesc de era Victoriană, plină de rafinament.

rochii cu umerii goi

  1. Pantalonii sportivi

În această vară, pantalonii sportivi nu se poartă doar la sala de antrenamente! Pot fi combinați cu un crop top și o pereche de stilettos pentru un look sofisticat sau cu o geacă de piele și adidași pentru un look chic.

pantaloni sportivi

  1. Logo-urile

De la Adidas până la Selfie, tricourile cu logo-uri sunt la mare căutare în acest sezon.  Culminația este că completează perfect o ținută office sau casual.

tricouri cu logotip

  1. Cerceii statement

Faptul că cerceii statement înfrumusețează orice fashionistă nu mai este un secret pentru nimeni. Optați pentru culorile aprinse, pentru a ieși în evidență la orice apariție.

 cercei statement

  1. Articolele 2 pieces

Sunt stilate, comode și potrivite oricărei siluete. De ce mai este nevoie pentru un look de vară perfect?!

articole 2 pieces

Fiți creativi și viața va avea o altă aromă.

Autor: Alisa NICOV