În data de 20 mai 2016, compania Oriflame a organizat la Chișinău cel de al doilea fashion show open air – Wonder Fashion Night, unde eleganța și ultimele tendințe ale modei și-au dat întâlnire.

Mai multe aflăm de la managerul de marketing, Elena Davydova:

Am invitat toți tinerii interesați în tendințele modei și frumuseții, unde compania Oriflame își prezintă noul său produs pe piața Moldovei, primul ruj lichid, care creează o suprafață consistentă mată și are grijă de buzele tale, fără a le usca. Din acest motiv, compania Oriflame a propus designerilor autohtoni să creeze câte o ținută care s-ar combina cu culoarea rujului dat, adică rujul The One să devină sursa de inspirație pentru aceste ținute.

2

Designerii care au făcut seara mai deosebită au fost: Sekana, Alina Bradu, Brio, LA TYANA, Nikita Rinadi, Anastasia Che Studio, Le Parole, L.Storojuc și EHO by Evgheni Hudorojcov, care au încântat publicul cu noile sale colecții de primăvară-vară.

Noi, compania Oriflame, am deschis ușile tuturor, adică cosmetica noastră o pot cumpăra, atât tinerii cât și oamenii de vârsta a doua, din acest considerent, am decis să deschidem ușile tuturor și în lumea modei.

Pe lângă rujuri, culori și zâmbete, au evoluat și cântăreți autohtoni live. Tania Cerga, Natalia Gordienko, Diana Brescan, Pașa Parfeni și Elvis Band au cântat în seara magică a evenimentului.

4

Iar cele îndrăgostite de modă nu numai s-au delectat cu defileuri în ținute stilate, dar și cu ateliere de Make Up profesionist absolut gratis.  Fanele înrăite Oriflame, dar și cele, care nu au avut încă ocazia să cunoască produsele au avut ocazia să testeze o gamă largă din cosmetica producătorului suedez.

3

Nu am putut să trecem cu vederea şi să nu o întrebăm pe Elena, dacă organizatorilor nu le-a fost frică să piardă din oaspeții VIP, care puteau fi aşteptați la un alt eveniment important – nunta edilului capitalei. Cea din urmă nu a întârziat să ne răspundă că ” ba mai mult, i-a invitat şi pe ei ”

Fashion showul s-a terminat cu multe focuri de artificii și aplauze.
Oriflame a dovedit deja al doilea an la rând, că vestimentația niciodată nu va fi în discrepanță cu cosmetica, pentru că aceste două, însăși de la natură sunt inventate una pentru alta, pentru a crea frumosul.

5

Galerie foto

Reporter: Nadejda COȚAGA
Foto: Alina Gălușcă ; facebook.com/oriflame.md