Fiecare  apariție a vedetei de reality-show Kim Kardashian este excepțională. Cu toate că prefera clasicul look negru și se părea că nu o să renunțe la el, acum ea preferă outfituri-le all beige. Această schimbare a avut loc după ce una dintre colecțiile Kanye West pentru Yeezy a cunoscut un succes remarcabil, ca urmare, garderoba întregii familii Kardashian a început sa se adapteze treptat.

Kim Kardashian Nude

Kim deține o figură de invidiat cu sâni voluptoși și coapse senzuale. Outfituri-le Nude pot fi periculoase pentru posesoarele formelor generoase, insă, dacă faci alegeri inteligente, ele pot crea efectul unei siluete de invidiat.

kim kardashian nude look

Vedeta optează pentru diferite tonuri ale aceleiași culori pentru a-și accentua talia. De asemenea, accesoriile nu sunt ignorate, ele oferind un caracter deosebit ținutei.

Mandatory Credit: Photo by Broadimage/REX (3643323k) Kim Kardashian Kim Kardashian and Khloe Kardashian out and about, Miami, America - 12 Mar 2014 Kim Kardashian and Khloe Kardashian shopping in Miami

Nu vă temeți să asortați culorile nude cu cele aprinse. O astfel de combinație este stilată și o să ieșiți cu siguranță în evidență.

O bluză roșie și o fustă bej, o să creeze un look sexy dar în același timp armonios.

Albastrul și verdele de asemenea arată foarte bine în combinație cu orice nuanță de bej.

nude look

Toate nuanțele nude se potrivesc cu denimul. Blugi, fuste sau jachete, toate vor arăta organic dacă se va alege corect încălțămintea, poșeta și accesoriile.

look denim

Fiți creativi și viața va avea o altă aromă.

Autor text: Alisa NICOV
Sursa foto: www.pinterest.com