Senzualitatea unei femei este definită de lenjeria intimă pe care o poartă. Aceasta, la rândul său este definită de amestecul de pasiune, dragoste, delicatețe și senzualitate pe care-l produce creatoarea cu multă dedicație. Ea, Nicoleta MUNTEANU, este una dintre cele ce dedică imaginația și sufletul său în crearea celui mai intim și plin de mister accesoriu, bralette.

– Din toate piesele vestimentare, de ce bralette?

– Bralettele au devenit o piesă foarte cunoscută în rândul femeilor și a domnișoarelor în alte țări, iar recent și la noi. Sunt o fire creatoare și făcând rost de câteva elemente pentru a coase o bralettă am decis să încerc să îmi confecționez una strict pentru mine. Spre mirarea mea a ieșit foarte bine, și a devenit piesa mea vestimentară cea mai preferata din toate făcute de mine. Am pus poza cu braletta pe net și am fost apreciată și lăudată. De aici și a început totul. Am decis să confecționez și pentru alte domnișoare pentru că mi-a plăcut sentimentul de a crea ceva frumos, apreciat și  foarte sexy.

– Ce proiecte noi vrei să aduci pe pielea femeilor din Republica Moldova?

– Am în plan mai multe realizări printre care se numără elaborarea lenjeriei deosebite, elegante  senzuale, pe care nu o vei găsi nicăieri la noi în Moldova. Avem multe doamne și domnișoare frumoase, care au ce să etaleze în lenjeria cusută de mine.

  Sunt voci care afirmă că concurența este un obstacol pentru artă. Ai concurență pe piața noastră? Dacă da, este ea un obstacol și pentru tine?

– Pentru mine nu este un obstacol pentru că atât timp cât ai concurență ai o și mai mare dorință de a arata că lucrul pe care îl faci este mai bun. Pentru mine e un impuls de a tinde la succese mai mari. Nu pot să zic că am concurenţă, căci până la urmă fiecare designer își are clienții săi care au încredere în el.

– Cine sunt persoanele care te-au inspirat și ajutat la formarea brandului „Love and passion Lingerie”?

– Dacă sincer a fost alegerea mea. Mi-am notat mai multe cuvinte și fraze, dintre care am decis că “Love and Passion ” este cel mai potrivit, căci doamnele ce poartă această lenjerie reflectă “Dragoste și Pasiune” față de sine și  partenerul său.

–  Îți vine greu în alegerea dantelei potrivite? Ce stofe mai utilizezi pentru produsele tale?

– La noi alegerea de materiale necesare pentru a coase lenjerie este foarte mică. De aceasta, găsind o dantelă frumoasă, aleg modelul potrivit sau combinația de culori potrivită. Utilizez cel mai des dantela, panglici elastice și satin.

– Studiile și afacerea sunt în concordanță sau discrepanță între ele? Îți rămâne destul timp liber?

Studiile la Design Vestimentar Industrial desigur că sunt în concordanță căci la universitate învăț toate detaliile privind anumite cusături, tipuri de materiale, cât și desigur designul  care îl creez. Mă strădui să îmi aranjez timpul pentru a reuși de toate și asta îmi place caci îmi folosesc timpul cu folos.

– Care este sfatul tău pentru femeile care se jenează să-și etaleze senzualitatea? Și de ce?

– Îndemn fiecare femeie să încerce să poarte măcar o zi o pereche de bralette pentru a se îndrăgosti în finețea sa, cât și în faptul că aproape nici nu le simți pe corp. Desigur, că minusul este că doamnele cu sânii destul de mari nu pot purta așa tip de sutien, însă pentru unele ocazii de ce nu?
Bralettele au fost create pentru femeile cu sânii de mărimi mai mici și mijlocii, căci dantela înfrumusețează trupul și îi oferă un farmec nemaipomenit, de care orice bărbat s-ar îndrăgosti.

Acum urmează întrebări blitz la care te rog să răspunzi cât mai succint:

– Ce citat te inspiră?
„Lenjeria este arma, care a fost creată ca să fie purtată spre deliciul bărbaților.”

– Cât de des faci shopping?
O dată la 2-3 săptămâni sau chiar mai des, când am dispoziție bună și multă răbdare.

– Cum se numește ultima carte citită de tine?
Brian Tracy „Schimbând gândirea, îți schimbi viața”.

Interviu realizat: Nadejda COȚAGA