Ce au pregătit creatorii de modă pentru bărbați în primăvara anului 2016? Ce cămăși sunt în trend și care sunt imprimeurile și culorile actuale pentru anul curent? Astăzi am decis să ne clarificăm în ceea ce este actual în vestimentația bărbătească pentru acest sezon, găsind cele mai hot tendințe pentru orice outfit.

Cămașa cu imprimeu

Este una din cele mai îndrăgite tendințe ale sezonului, de la imprimeul floral, care are un specific deosebit și hot pentru bărbați, până la cel minimalist, care oferă individualism fiecărui look.
Vezi aici cum să porți corect imprimeul floral.

imprimeuri florale

Jacheta bomber
Jachetele bombardier sunt versatile pentru zilele casual și oferă un look cool și confortabil. Adoptați această tendință cu varietatea de culori noi și materiale disponibile pentru a menține actualitatea lucrurilor.

bomber jacket

Pantalonii albi
Pantalonii albi arată cel mai bine cu accesorii, cum ar fi cizme maro și centuri. Combinați cu cămăși din denim alb sunt o alegere perfectă  pentru un aspect clasic de week-end.

psntaloni albi

Salopeta

Colecțiile recente pentru bărbați pentru sezonul primăvară / vară 2016 au un numitor comun: salopetele-mecanice – carw sunt prezente în diferite nuanțe cool, de la denim la verde. Pentru a arăta bine în salopetă nu aveți nevoie de un instructaj mare. Purtați salopetele cu un tricou alb și adidași simpli și voila, aveți un outfit deosebit de frumos.

Screenshot_1

Pantalonii scurți

Deosebit de grozavi  pentru primăvară / vară. Specialiștii ne oferă pantaloni scurți luminoși în culori, cum ar fi albastru, verde și galben pentru zile pe plajă.Sau vă sugerăm să interpretați această tendință cu mai multe stiluri într-o serie de culori subtile, mai închise pentru  versatilitate. Există un secret pentru un look reușit atunci când purtați pantaloni scurți,trebuie să păstrați culoarea neutră. Puteți experimenta cu modele subtile și texturi – culori pale cum ar fi rozul sau albastrul, combinat cu un tricou.Este important să  ținem culorile sub control.

sorti scurti

Autor: Nadejda COȚAGA
Sursa foto: www.thetrendspotter.net