Zéphyr își deschide astăzi larg ușile virtuale. Este o marcă nouă de haine made in Moldova care își propune să aducă mai multă culoare și feminitate pe străzile țării.

Mai multe detalii ne-a dezvăluit Nathalie Bescorovalnîi, fondatoarea acestei mărci:

“Ideea de a crea haine care ar reprezenta stările interioare a unei femei rebele mi-a venit mai demult. Prima colecție made by Zéphyr este o adevărată explozie de culoare. Am optat pentru culorile pastelate, deoarece anume ele se combină perfect cu primăvara.”

„Moda reprezintă un limbaj instant, din acest motiv, dorim ca femeile care vor purta hainele noastre, să se simtă speciale. Am încercat să balansăm frumosul, calitatea și confortul într-un singur produs.

De fiecare dată când mergem la o petrecere, primul lucru care îl somăm e să nu derapăm în omogenitate. De aceea, accentul principal al marcii Zéphyr e eterogenul – caracterul deosebit al fiecărui articol în parte. Conceptul mărcii e de a crea câte o piesă vestimentară unică. O piesă vestimentară este echivalentul unui consumator.

Devorăm personalitatea fiecăreia, identitatea e ceea ce oferim!”

Dacă ești curioasă și dorești să oferi garderobei tale o alură primăvăratică, accesează pagina de Facebook / Instagram și alege “hainele-emoții” care ți se potrivesc!