Actualmente, hanoracul este o piesă vestimentară care aparține nu doar bărbaților, ci și femeilor. Femeile au tendința de a purta hanorace masculine extra-large care nu neglijează feminitatea, ci dimpotrivă, o etalează. Atunci când nu ești dispusă să porți unul de mărimea partenerului tău, selectează un model feminin adecvat.

1

În acest sezon sunt în trend hanoracele cu printuri metalice, inserții din piele și inscripții witty. Desigur că ramîne actual și hanoracul clasic.

2

Cu ce se poartă

Hanoracul a încetat să mai fie un atribut sportiv. Tendințele sunt de așa natură încât îl poți purta la o ținută în stil elegant sau casual.

3

Cel mai des, bărbații asortează hanoracul cu blugi, chipiuri și adidași. O astfel de ținută este considerată sportivă, cu toate acestea, nimeni nu va crede că ai de gând să faci sport. Pentru a crea un outfit mai elegant, poți combina hanoracul cu o geacă și desert boots.

4

Cu ce poartă femeile hanoracul

Femeile combină hanoracul cu aproape orice. Outfit-ul perfect ar fi cu  blugi skinny  și adidași. La fel de bine arată și cu o fustă scurtă din șifon. Un alt outfit valabil pentru acest sezon este cel format din hanorac și blugii rupți.

5

Încă o ținută cu hanorac care nu poate fi trecută cu vederea – șorții sau blugii pe corp și pantofii stiletto.
Ca să nu arăți vulgar, ar fi binevenite niște accesorii și desigur un zîmbet sincer 🙂

6

sursă foto: pinterest.com