Fotografia este arta de a fura timpului o firimitură de clipă. Ea poate spune mai mult decât cuvintele și poate surprinde mai mult decât vedem.
Energici, ambițioși, creativi și stilați, astfel arată tinerii fotografi pentru care aparatul foto este o adevărată armă, iar fotografiile – adevărate capodopere.
Oamenii sunt ce-i care îi insiră cel mai mult, însă ce cred ei și despre felul cum arată ? Află în continuare părerile unor fotografi de la noi despre cum se îmbracă moldovenii și urmează-le sfaturile!

vb Cunoscând multe persoane zi de zi, ne mai uităm și la stilul vestimentar. Unii și-au format un stil bine chibzuit, alții nici măcar nu încearcă să și-l echilibreze cât de cât. Am observant că de la o vreme, silul casual a devenit foarte răspândit în rândul moldovenilor, fiind și eu printre ei, deoarece este lejer și comod.
Dacă e să vorbim despre femei, atunci mă bucură faptul că au devenit mai feminine și abordă stilul clasic care este foarte elegant și subliniază bunul gust.
 

– Viorel Belinschii –

ipa În ultimul timp observ o schimbare în stilul vestimentar al tinerilor noştri, ceia ce bucură, dar oricum sunt şi unii care încă nu au prins gustul modei. La noi este o tendinţă de a îmbrăca haine monotone, haine fără gust şi fără stil. Aş sugera tinerilor să poarte ceva mai colorat, ceva ma viu, mai dinamic,căci la etapa actuală putem găsi absolut orice haină și ne ia doar puţin timp ca să facem asta, atât.Pentru a alege un outfit corect, putem să ne orientăm după stilul european, sau cel puţin să urmărim blogurile de modă, măcar cele din Moldova.

-Ion Pleș Alexandru-

gg Comparativ cu stilurile altor țări, pe care le-am vizitat, moldovenii sunt obsedați de tot ce-i nou și frumos. Desigur că felul cum se îmbracă este dictat de clasa socială care o ocupă, neavând  toți posibilitatea să-şi procure haine de firmă și calitate înaltă. Însă, la capitolul “modă” , totuși aș sugera să pună accent pe simplitate, care conferă un aspect drăguț și estetic.

– Sajin Victor –

jj  Dacă e să vorbim despre  vestimentație, miam făcut o impresie despre moldovenii noștri și i-am clasificat în două categorii: 1.Oameni care urmăresc moda și sunt în trend cu stilurile și ținutele actuale; 2.Oameni simpli care nu duc cont de un anumit DressCode, dar oricum au o ținută clasică sau lejeră! Sfatul meu este ca fiecare să opteze pentru ținute cât mai simple, plăcute, cu gust și tipic potrivite pentru el/ea.

– Vadim Covali –

dc Stilul vestimentar al moldovenilor se deosebește cu mult față de alte țări. Consider că e o exagerare de a se îmbrăca luxos și a pune accent pe ce scrie pe etichete, dar nu și principalul lucru: Calitate și Comoditate . Deseori am văzut domnișoare ce poartă îmbrăcăminte stridentă și nepotrivită unei plimbări, ceea ce nu-mi place .Per general, zi de zi observ foarte multe persoane îmbrăcate în culori închise, sumbre, dar aș vrea să văd mai multă culoare ( nici exagerat) și mai mult zâmbet pe față.:)

– Dumitru Cantemir –
vt Fiecare moldovean se îmbracă după venitul său, care mai bine, care mai rău, (să nu critic pe nimeni). Ca sfat, cred că ar trebui să se inspire un pic, fiind atâtea website-uri și bloguri cu modă , articole despre cum se îmbracă oamenii europeni și ce stil au ei etc., să fie la curent cu ultimile tendințe și să-și găsească fiecare stilul său pentru a se simți bine în hainele ce le sunt pe plac.

– Ion Țapeș –

Autor: Rebeja Sanda