Unul dintre cele mai simple lucruri realizabile, care ar putea să-ți schimbe viața la maxim este tunsoarea.  Pentru a-ți schimba înfățișarea, fără de operații plastice sau alte chestii ce necesită mult timp și resurse puteți apela la prietenul vostru, frizerul, care doar în ceva ore vă transformă radical.  Dacă v-ați decis să treceți pe la salon și nu sunteți sigur care sunt tendințele anului, am pregătit, special pentru voi câteva tunsori  stilate pentru anul 2016. Acesta promite a fi permisiv în ceea ce privește lungimea părului.

1. Undercut
Sfîrșitul anului 2015 a adus în stilul bărbaților o tunsoare pe cât de ciudată, pe atât de frumoasă, elegantă și sofisticată. Vorbim despre modelul „undercut” adică tuns scurt în spate și pe părți, iar în partea de sus părul este lăsat mai mare și aranjat după bunul plac.

1

2. Pompadour
O tunsoare cu volum care nu i se potrivește fiecăruia. Este foarte importantă lungimea și tipul părului, deoarece părul trebuie să aibă o lungime relativă și să poată fi ridicat. Această  tunsoare scoate în evidență trăsăturile feței și se potrivește bărbaților cu fața ovală și pomeți proeminenți.

pompadour

3. Părul prins în coc
Anul 2015, care a fost un an al controverselor în ceea ce privește aspectul bărbaților, a rămas în memoria noastră cu fluctuații de la isteria bărbilor lungi, până la plete prinse în coc, toate acestea fiind doar începutul pentru ce urmează în anul 2016. Mai exact nu este o tunsoare, ci un stil de a purta și a aranja părul. Este vorba despre părul mediu sau lung prins în coadă sau în coc.

2

4. Efectul părului umed
Șuvițe neted aranjate își pot permite doar cei cu înfățișarea brutală. Pentru a evita părul lins în exces, după aplicarea fixatorului îndreptați șuvițele cu degetele nu cu pieptenele. În cazul tunsorilor cu breton se aranjează în spate, iar șuvițele din partea de sus pot fi aranjate la dorinţa Dvs..Datorită acestui fapt, vizual se mărește volumul.

3

Atunci când o femeie vrea să facă schimbări în viața ei, își taie părul. Bărbații, ca regulă, se rezumă la a-l rearanja.

Autor: Nadejda COȚAGA
Sursă: soleshop.ro