Dacă îţi doreşti un stil personal coerent, trebuie să ştii,că pe lângă felul cum porţi hainele este extrem de important şi cum le alegi.
Tom Ford spunea că:  “A te îmbrăca bine – ține de maniere, iar, ca multe alte lucruri, manierele se pot învăța”. Deci, învaţă cum să-ți echilibrezi look-ul, tangența culorilor într-un outfit și cum să-ți alegi piesele vestimentare pentru a fi stilat și cool.

Experimentează când vine vorba de look-uri.
Dacă porți zi de zi haine mulate pe corp este timpul să iei o pauză. Poți aborda un outfit nou mult mai lejer cu ajutorul unor blugi boyfriend, a unor pulovere, paltoane supradimensionate sau jachete bomber. Acest stil îți oferă comoditate și încredere în tine.

stilata

Nu mai purta haine care nu sunt pe măsura ta!
Hainele supradimensionate se diferențiază enorm de mult de cele care pur și simplu plutesc pe corpul tău. Evită să porți piesele vestimentare care nu-ți sunt pe măsură și vei avea doar de câștigat din asta.

 

stilata

Investește în piesele esențiale. 
Dacă vrei ca garderoba ta să funcționeze impecabil cel puțin trei sezoane, asigură-te că ai în ea toate piesele de bază necesare. Nu uita de cămășile albe masculine, sweatshirt-uri, blugi, cardigane și desigur – niște adidași super-cool.

stilataa

Fii îndrăzneț – fii original!
Indiferent că vorbim de o simplă ieșire cu prietenii sau o plimbare cu cei mici în parc, adaugă la ținuta ta simplă cel puțin o piesă care te va scoate din anonimat. Poți opta pentru blazere, jachete de piele sau un accesoriu îndrăzneț.

frumoasa

Poartă accesorii care pot fi piese de rezistență pentru ținuta ta.
Pentru următoarea “terapie” de shopping nu uita să adaugi pe lista ta: pălării, ochelari de soare, o geantă nouă sau un rucsac. Fiecare dintre acestea te vor ajuta să dai un twist WOW ținutei atunci când vei avea nevoie. Accesoriile hippie (brățările din lemn sau din piele) deja nu mai sunt în vogă, de aceea, încearcă să le eviți!

lookzaccesories

Nu-ți suprasolicita outfit-ul!
De cele mai multe ori îți dorești să atragi privirile altora prin culori îndrăznețe. Însă, puțini reușesc să le combine corect pentru a crea o ţinută stylish. Ca să eviți greșelile date, încearcă să nu faci abuz de culori și să accentuezi doar o culoare de bază. Dacă tot îți dorești să faci furori, atunci îți sugerăm ca să te inspiri din orice sursă de modă !

inspiration

12921067_816381728506758_1316127145_n

Autor: Rebeja Sanda
Sursă foto: favim.com