Alina Druță este o persoană cu o fire creativă. Receptivitatea și veselia de care dă dovadă sunt punctele ei forte. Adoră să dea sfaturi și să călătorească, iar timpul liber îl petrece realizând bijuterii handmade și inspirând pe cei care îi urmăresc micul ei blog de modă și design.Dacă tot pasiunea ei sunt bijuteriile, am rugat-o pe Alina, să ne ofere câteva sfaturi, mai exact, ce bijuterii trebuie să purtăm în acest sezon, dar mai întâi să aflăm câte ceva despre ea.

  • Cum și când ți-ai dat seama că ești pasionată de arta confecționării accesoriilor manual?

Era într-o primăvară. Tot ce îmi doream la acel moment era un guleraș detașabil cu mărgele. Ochisem câteva prin magazine, dar parcă ceva le lipsea, așa că am mers să îmi procur materialele necesare pentru un astfel de guler. Nu aveam nici cea mai mică idee cum va arăta sau cum îl voi confecționa, dar entuziasmul nu mă lăsa în pace. Spre sfîrșitul acelei zile, bijuteria era deja gata, iar mândria mea atinsese apogeul.  

  • Blogging-ul are cumva o influență asupra acestei pasiuni?

Cu siguranță. Pentru a crea bijuterii și accesorii e musai să fii în pas cu moda, iar datorită blogului meu această căsuță ramâne a fi mereu bifată.

  • Alegi să cumperi bijuterii și accesorii sau să le faci tu?

Ador să îmi port accesoriile chiar dacă nu prea reușesc, pentru că majoritatea se vând imediat cum au fost lansate, dar dacă îmi place un anumit accesoriu care nu este confecționat de mine, cu siguranță, îl cumpăr fără a mă gândi mult.

  • Ce bijuterii recomanzi să purtăm în această primăvară?

Pentru sezonul cald al acestui an marii designeri prezintă pe podiumuri bijuterii nonconformiste. În mare parte, nu prea avem multe schimbări la acest capitol, comparând anii precedenți, pentru că dacă vorbim de nonconformism, atunci ne amintim că în fiecare sezon se găsea acel iz de “nebunie” în fiecare colecție.

 


Pe locul întâi rămân a fi bijuteriile statement cât mai mari și mai strălucitoare.

bijuterii alina druta a

Nu uităm nici de accesoriile pentru păr, pentru că în acest sezon avem posibilitatea să ne împodobim podoaba capilară începând cu mici diademe și sfârșind cu detalii metalice poziționate asimetric etc.

bijuterii alina druta b

Așa cum era și de așteptat, acest sezon vine și cu noutăți – fabuloasele coliere pozitionate la baza gâtului (engl: chokers).

bijuterii alina druta c

La categoria bijuteriilor pentru mâini avem parte de același trend: oversized sau statement.

bijuterii alina druta d

Cireașa de pe tort a sezonului este desigur, trendul de a purta un singur cercel sau cercei diferiți.

bijuterii alina druta e

Echipa LOOKZ îi mulțumește Alinei pentru sfaturile oferite și îi dorește succes în continuare.
Urmăriți-ne și aflați cele mai noi tendințe.

Autor text: Ignat Laura
Sursa foto: www.pinterest.com