Geaca de piele este o alternativă pentru schimbarea de sezon. Primăvara, când temperaturile încep să crească, multe dintre noi optăm pentru geacă. Nu o facem doar pentru că țin cald, ci pentru că dau ținutei personalitate și o tentă rebelă. Geaca din piele neagră este fără îndoială cea mai populară. Este foarte ușor de adaptat la orice ținută, fie sport sau casual. O putem include într-o ținută office, pentru plimbări în oraș, în timpul zilei sau serii.

Geaca de piele + pantaloni eleganți

Deși geaca de piele are un caracter rock și oarecum rebel, se poate transforma într-o variantă extraordinară pentru completarea ținutei office. O putem combina cu pantaloni evazați pentru a atenua aspectul dur al pielii, bluze și /sau pulovere tricotate. O altă opțiune este combinarea  cu pantaloni skinny cu talie înaltă, dungi și completați de pantofii cu baretă.

cum porti geaca

Geaca de piele+blugi

Blugii sunt cel mai bun aliat pentru crearea ținutelor casual. Combinându-i cu o jachetă de piele, vom reuși ca ținutele aparent monotone să capete personalitate. O astfel de ținută poate fi completată cu botine și o geantă de umăr, fiind elemente foarte comode.

cum porti geaca b

Geaca de piele + adidași

De comoditate maximă avem parte dacă combinăm geaca cu adidași. Fie că plecăm într-o călătorie, fie că ne plimbăm prin oraș adidașii sunt un mare aliat. Un tricou și o pereche de blugi cu talia înaltă se transformă într-o variantă casual, urbană potrivită în astfel de situații. Putem alege și pantaloni baggy.

cum porti geaca c

Geaca de piele+ pantaloni de piele

Putem crea o ținută 100% rock cu o pereche de pantaloni de piele, precum face modelul Kendall Jenner.Astfel de ținută o completăm cu o pălărie și  botine. Acest outfit este potrivit pentru sezonul de toamnă.

cum porti geaca d

Geaca de piele cu sandale

Kim Kardashian s-a lăsat și ea atrasă de fermecătoarea geacă de piele. În imaginea de mai jos,  este văzută purtând un tricou maxi verde militar, blugi rupți și sandale cu toc.

Kim-Kardashian-in-Glazed-Leather-Jacket

Autor: Adriana Rotaru
Sursa foto: pinterest.com