Completează-ți look-ul cu aceste accesorii de sezon și pline de stil. Dacă știi cum să le porți în mod creativ, te poți bucura de ele pe tot parcursul anului 2016, indiferent de anotimp. Ține cont de un singur lucru: poartă doar lucrurile care îți plac și te pun în valoare.

Accesoriile pătrund firesc în garderoba masculină din sezonul cald.Ele sunt detaliile care întregesc orice ținută. Dar cînd ținuta ta constă dintr-un tricou și pantaloni scurți, accesoriile simple chiar sunt singurele lucruri pe care le mai poți adăuga în această ținută. Așadar, am identificat trei accesorii masculine pe care le poți purta chiar și în sezonul cald, eventual pe toate în același timp. În plus, cele trei accesorii au prețuri accesibile și îți pot îmbunătăți garderoba fără prea mult efort.

Rucsacul urban

Rucsacul e un accesoriu care a revenit  în moda masculină din ultimele sezoane. Iar pentru sezonul Primăvară / Vară 2016 dețin un loc și mai puternic. Spre exemplu, un rucsac din piele neagră, suficient de mare cît să îți încapă un laptop în el și alte lucruri esențiale.Reprezintă o versiune modernă a genților pentru școală sau o versiune a unei serviete clasice, poate nu întotdeauna potrivită stilului tău de viață. În plus, poți să iei rucsacul de piele, dacă e suficient de încăpător și la sala de sport.

accesorii masculine b

Poți să începi să porți un rucsac urban, diferit de ceea ce ești obișnuit să porți pe munte, evident. Cum moda masculină a devenit din ce în ce mai funcțională în ultimii ani, la fel și accesoriile din acest sezon. Spre exemplu, moda masculină japoneză e recunoscută pentru design-ul inovativ și pentru detaliile de fabricație, chiar și cînd vine vorba despre un simplu rucsac. Așadar, mizează pe modele care te avantajează zi de zi și ține cont și de cîteva detalii tehnice: rucsacul să fie impermeabil și confecționat dintr-un material rezistent.

Ochelarii de soare

Nu trebuie să fii vreun fanatic fashion ca să știi că ochelarii de soare sunt accesoriul-cheie în sezonul cald în fiecare an. Dar în 2016 ochelarii de soare cu rame rotunde se bucură de succes. Deci, e timpul să investești într-o pereche bună de lentile cu UVB și rame pe măsură. Fie că alegi un model vintage cu ramă rotundă, tradițională, fie o linie modernă, cu ramele ovale, există suficiente stiluri de ochelari care să se potrivească cu toate fizionomiile masculine. Singura excepție este, desigur, daca ai o față rotundă, iar în acest caz e indicat să alegi rame cu unghiuri bine definite, care să îți alungească chipul.

accesorii masculine a

Altfel, poți să porți cu încredere ochelari în stilul lui John Lennon făra nicio problemă. Pe piață vei găsi și ochelari cu lentile plate (nu convexe). E ceva nou ce merită încercat !

Șapca de baseball

Cu siguranță, ai observat că în prezentările de modă din ultimele sezoane, cam toate colecțiile pentru bărbați implică pe alocuri șepcile de baseball, chiar și în colecțiile din sezonul Primăvară / Vară 2016. Așadar,  reprezintă ceva la care nu putem renunța. De la Versace pînă la Calvin Klein, creatorii de modă includ șapca urbană în moda masculină.

accesorii masculine c

Cele mai cool modele de șepci vin în cele mai cool materiale, precum lînă sau piele și alte accesorii atașate. Din nou, scopul e să eviți să arăți precum un adolescent. Merită să porți o șapcă doar dacă acest lucru conferă o notă aparte ținutelor tale urbane și dacă te reprezintă în totalitate.

Bonus:

Evident, rămîne în picioare varianta de a purta lanțuri și / sau brățară, însă din nou, doar în măsura în care te reprezintă și ți se potrivesc. Ele pot fi fabricate din aur, argint, lemn, diverse metale inoxidabile sau piele. Îți sugerăm totuți să menții accesoriile într-o direcție simplă, poate doar la încheietura mâinii, ca o apariție discretă. E mult mai sigur așa! În mod sigur însoțite de un ceas de calitate.

accesorii masculine d

Autor: Adriana Rotaru
Sursă foto: pinterest.com