Blugii sunt piesa vestimentară de bază în garderoba unui bărbat, deoarece sunt universali și desigur comozi. Fiecare bărbat tinde să iasă în evidență prin stil și individualitate, de aceea uneori detaliile sunt cele care accentuează aceste lucruri. Suflecarea jeanșilor uneori le dă bătăi de cap bărbaților, unii nici nu îndrăznesc să experimenteze cu astfel de trucuri de stil într-un outfit, mai ales când vremea de afară e frumoasă și caldă.

În general suflecarea jeansilor pare că ar oferi un aer clasic, totuși acest lucru depinde de asortarea totală a ținutei. Suflecarea jeanșilor mai este și un bun șiretlic, în cazul în care blugii procurați vă sunt prea lungi, uneori nu e neapărat să mergeți la croitor pentru a-i scurta. Ca să nu o dați în bară, vedeți mai jos câteva exemple de suflecare.

Clasicii pantaloni din denim sunt perfecți pentru cei care au grijă de aspectul outfit-ului lor. Pe timp de vară aceștia pot fi rulați doar o singură dată, o rulare care pare că are un aer mai clasic, dar combinând blugii dați cu o pereche de espadrille sau loaferi, obțineți în rezultat un outfit mai casual, astfel veți arăta foarte stilat.

foto1001

Acest tip de suflecare este foarte des întâlnită şi se asortează foarte bine la bocanci, este un truc pe care îl folosesc majoritatea bărbaților atunci când doresc să adauge ținutei un aspect mai stilat. Prin acest gen de suflecare mai lată reușiți vizual să păreți mai înalt, dar totuși aceasta depinde de modelul blugilor aleși.

foto200

O suflecare dezordonată este recomandată pentru un stil mai nonconformist, care în același timp poate fi deosebit, în special pentru bărbații îndrăzneți care pun accent pe individualitatea lor și doresc să impresioneze prin originalitatea tuturor detaliilor. Această metodă de rulare este perfectă pentru blugii de tip skinny, negri sau albaştri mai închis, inspirați din stilul rock&roll. Stilul care nu necesită mari bătăi de cap, pe care îi poți asorta aproape cu orice.

новый коллаж

Datorită acestui detaliu, suflecarea, obții un look cu o alură foarte stilată, perfectă pentru o ieşire de seară cu prietenii.

Autor text: Ignat Laura
Sursa foto: pinterest.com