Femeile fac o mulțime de greșeli când vine vorba de make-up. Fie exagerează cu culorile, fie accentuează fiecare zonă a feței: ochi, buze, obraji. Sezonul acesta, noi trebuie să ne evidențiăm pe lângă culorile variate ale primăverii.

Vă propunem câteva exemple de machiaj nu prea stridente, ușor de aplicat și care vor întoarce privirile celor din jur.

Pentru domnișoarele care nu sunt prea familiarizate cu fardul de obraz sau cel de pleoape, există câteva pietre de temelie în ceea ce privește arta machiajului, adică produsele de bază pentru un machiaj simplu, acestea ar fi: un rimel bun, un creion de ochi și buze de culori întunecate. Chiar și pentru femeile care nu prea au timp să stea în fața oglinzii, există doar câțiva pași rapizi de urmat, pentru a crea un machiaj perfect, atât pentru zi, cât și pentru seară: trebuie doar să vă concentrați pe culorile potrivite. Vă sugerăm aceste două tipuri de machiaj, unul cu accent pe buze, iar celălalt- pe ochi.

Toți ochii asupra ochilor mei. Cu degetele sau cu o pensulă mică specială aplicați crema-fard pe pleoapa superioară, oferindu-i astfel câteva reflecții de aur. Îmbunătățiți culoarea folosind o nuanță de violet închis, spre exemplu ca cea din paleta Signe Particulier Rouge Noir sau altele asemănătoare. Creați lumină în unghiul intern al ochiului cu puțin roz nedefinit, următorul pas, folosiți creionul de ochi pe pleoapa superioară, folosiți-l ca pe un eyeliner trasând o linie fină. Completați machiajul cu un strat frumos de rimel negru, pentru un efect și mai chic. Iar fiind că aspectul ochilor este foarte intens, vom balansa machiajul cu un ruj de o nuanță mai deschisă. Iar acum machiajul este gata.

Screenshot_2c602a3

Sărută-mă, baby. Aici accentul este pe buze, de aceea pe ochi vom aplica nuanțe mai deschise. Să începem prin aplicarea culorii aurii din paleta menționată mai sus, Signe Particulier Rouge Noir, pe pleoapa superioară sub sprâncene, urmat de același roz nedefinit, doar că pe pleoapa superioară.Apoi e rândul creionului pe pleoapele interioare, la fel îl folosim pe post de eyeliner. Completăm aspectul cu un rimel negru, iar apoi iluminăm fața aplicând fardul de obraji. Acum buzele, primul pas: schițați linia buzelor cu un creion de buze, apoi cu ajutorul unei pensule aplicați un ruj de culoare închisă.

foto4 images

Încă un retuș pentru final, nu uitați de unghiile voastre, aplicați o ojă în culoarea celei de la Chanel: LE VERNIS Rouge Noir sau ceva asemănător, pentru a completa look-ul vostru, dar și pentru a crea o armonie plăcută de culori.

32345_original

Autor: Ignat Laura
Sursa foto: www.pinterest.com