O ținută perfectă nu constă numai din vestimentație scumpă și frumoasă, dar și în combinarea corectă a culorilor. Pentru a urma tendințele modei și a rămâne totodată diferită de toți, îți propunem câteva combinații de culori, pe care le poți implementa în propriul outfit.

1.Roșul

1

Dacă alegi culoarea roșie pentru ținută, fii gata ca toți să fie cu ochii pe tine: este culoarea pentru oamenii siguri pe sine. Cea mai clasică combinație a roșului este cu negru, iar culorile secundare posibile în outfit pot fi violetul și culoarea gri.

2.Pastel
2a

Mai mult curaj în combinațiile cu nuanțe pastelate : în acest an este perioada lor. Institutul cu renume mondial PANTONE a numit două culori a anului 2016: cuarțul roz și levănțica palidă. Primăvara ce vine, va fi una tandră și sentimentală.

3.Alb
3a

Albul se combină cu toate culorile existente, dar mai ales cu: albastru, roșu și negru.  Pentru crearea look-urilor casual, atrageți atenția la combinarea culorii albe cu cea a nisipului sau maro. Aceste culori reținute se vor privi bine și-n ținute clasice sau de oficiu.

4.Denim
4a

Mult timp, combinația denimului de culori diferite era interzisă, acum însă, se întâlnește regulat în pozele street de la toate săptămânile consacrate modei. Nu vă fie frică să combinați hainele de jeans. De reținut: nuanțele nu trebuie să corespundă.

5.Tema marină
5a

Cea care a început să poarte liniile orizontale și verticale pentru prima dată, a fost Coco Channel, fapt care s-a întâmplat în anii 30 ai secolului trecut. Dunga de albastru închis, și până-n ziua de azi se consideră unul dintre cele mai stilate printuri. Gama de culori a temei marine, include culorile: albastru, alb, negru și roșu. Pentru crearea unei ținute deosebite, designerii propun și accesorizarea cu ceva auriu.

6.Muștar
6a

Culoarea muștarului se combină perfect cu cafeniul, culoarea ciocolatei, lemnului, bej, galben. De asemenea, pentru crearea unui look clasic, poate fi combinat cu culori de bază: albul și negrul. Alegerea noastră – combinarea culorii muștarului cu rozul. Un astfel de mix poți purta chiar și la serviciu, rămânând în același timp delicată și feminină.

7.Marsala
7a

Această culoare deosebit de frumoasă a fost numită în cinstea vinului de Sicilia. Nuanța vinului, se combină cu ușurință cu o mulțime de culori. Mai potrivit ar fi să asortezi cu nuanțe și culori clasice: negru, alb, sur. De asemenea poate fi ușor combinat cu bej, culoarea laptelui, cafelei.

8.Roz
8a

Pentru a crea un look feminin și delicat — alegeți culoarea roz. Se combină cu alb, bej, albastru deschis, cafeniu, albastru închis. Cea mai potrivită alegere este combinarea rozului cu albul. E primăvară, deci e exact timpul să-ți cumperi un palton roz. Poartă-l cu pantaloni bej sau albi.

9.Gri
9a

Gri— nu înseamnă plictisitor. Este de preferat să alegeți o combinație dintre gri și roz,.  Culoarea cu un ton neutru se combină cu fuchsia, roșu, roz, violet, albastru

10.Albastru
10a

Culoarea albastră este una dintre cele mai aristocratice din spectru. Se combină bine cu alb, bej și culoarea fildeșului. De asemenea poate fi asortat cu nuanțe de cafeniu, roșu sau galben. Combinarea cu o nuanță de cafeniu va crea un look nobil.

Autor: Nadejda Coțaga
Sursă articol: www.misstits.ru