De la an la an garderoba noastră își schimbă tonurile cromatice, asta pentru că în fiecare an este aleasă cîte o culoare reprezentativă. Dacă anul trecut culoarea vedetă a fost declarată marsala, anul acesta a venit cu o veste bombă și mai exact două nuanțe care se combină demențial de frumos. Rose quartz și Serenity pantone sunt culorile după care ne vom conduce.

 Dacă ești lipsită de inspirație, noi am pregătit cîteva sugestii despre cum ai putea să porți noile culori ale anului.

2016c

Paltoanele sau jachetele sunt cele mai la îndemînă piese vestimentare de care te poți bucura în fiecare zi, fără să te plictisești. Acestea vor oferi ținutei tale un aer stilat de primăvară, astfel nu vei putea trece neobservată pe stradă.

20166c

Bluzele, puloverele, pantalonii – sunt elementele potrivite pentru formarea unui “duo” de excepţie, atunci când vrem să experimentăm contraste între tonuri cu ajutorul nuanţelor care ne vor fi alături în acest an.

serenity-scarf-618x1024 i7

Dacă adaptezi ținute mai simple și vrei totodată să fii trendy, îți poți completa outfit-ul cu o eșarfă sau cu o geantă.

Ce-i drept, aceste tonuri cromatice te pot face să-ţi limitezi ţinuta la nuanţe neutre, precum – alb, negru, gri sau bej. Însă, dacă le alăturăm, putem obţine un aspect spectaculos.

Autor: Rotaru Adriana

Sursă foto: lookbook.nu