Fiecare dintre noi avem unele momente cînd ne uităm în oglindă și vrem să fim mai suple. Poți să-ți remodelezi silueta apelînd la trucuri vizuale. Am selectat cele mai potrivite ținute pentru a masca zonele problemă și a evidenția zonele de care esti mîndră.
Iată ponturile stiliștilor noștri pentru ținute care te fac să arăți mai subțire!

1.All Black
Acest truc funcționează cel mai bine cu negru, pentru că îți oferă iluzia unei siluete mai subțiri. O ținută all black este eficientă dar poți urmări același truc folosind alte culori dark: bleumarin, oxblood sau verde închis.

1

2.Poartă linii verticale
Dungile marinărești nu se demodează niciodată. Dacă se numară printre favoritele tale, alege-le pe cele verticale. Cele din urmă nu vor face decît să te arate mai grasă decît ești în realitate și cu siguranță nu îți dorești asta, nu?

2a40f46762f30caf28dfd84842b5aa61

3.Evită talia joasa
Alege întotdeauna pantalonii potriviți formei corpului tău. Daca te-ai îngrășat in zona burții, evită cu desăvîrșire talia joasă. Aminteste-ți mereu că trebuie să porți hainele care se potrivesc cu formele tale și nu cele care sunt la moda.

bspd9154

4.Forme evazate
Pantalonii evazați purtați cu pantofi cu toc sau balerini cu vîrf ascuțit sunt o altă modalitate de a iți alungi optic silueta. De asemenea o rochie scurtă sau midi cu forma usor evazată va avea același efect.

15666191705_7965ab8c5f_o

4.Stiletto nude
Investește într-un singur model în această primăvară: pantofii stiletto nude cu vîrt ascuțit. Acest model de culoarea pielii  va crea instantaneu impresia de picioare lungi și subțiri și este ideal pentru orice ținută.

large (1)

Autor: Adriana Rotaru
Sursă foto: justthedesign.tumblr.com